Oct 24, 2018

ROSEGAL HALLOWEEN WISHLIST

NOĆ VEŠTICA morate voleti bez obzira da li tog datuma planirate da slavite ovaj praznik ili planirate da iskoristite priliku i kupite nešto na nekom od sniženja kojih pre ovog praznika ima svuda. Lično nisam fan ovog praznika ali sniženja obožavam u bilo koje doba godine. A koja to žena ne voli sniženja? Natpis SALE možete videti na gotovo svakom sajtu, međutim neretko se iza ovoga kriju sniženja kostima i maski. Takav slučaj je i sa Rosegal Halloween Sale


Are you ready for Halloween? I have to admit, I am not a huge fan but I really enjoy sales. Almost every website has one of those and you can find lots of great cheap things. Sometimes these special prices are just for costumes, but often you can buy almost everything on the website.  But, I decided to check Rosegal Halloween Sales and find a couple of fun thing you can buy right now and be ready for a party. 



Rosegal u ovoj svojoj rasprodaji nudi veliki izbor kostima za one koji nisu na vreme pronašli svoje idealno rešenje za prerušavanje. Kostimi su jednostavni, potpuni, ne zahtevaju mnogo dodatnog angažovanja i dodatnih modnih detalja i bukvalno sve dobijate jednim klikom na dugme buy. Ono što mi se veoma dopalo je činjenica da su svi kostimi dostupni i u plus veličini. 

Međutim, ako ste više naklonjeni uređenju enterijera nego li samom prerušavanju sajt nudi zaista neverovatan broj super detalja po pristupačnim cenama i na velikom popustu. Iako nisam fan horora i zastrašujućih deetalja moram priznati da nalepnice za zidove deluju zaista kul, kao i posuda za led iz koje dobijate kocke leda u obliku lobanje.



Ako ste mislili da nakit nije deo izbora za noć veštica, prevararili ste se. Nekada je dovoljan samo jedan detalj pa da vaš izgled više bude u skladu sa praznikom, više goth. Na isti način vam može pomoći ako se odlučite za jednu od perika koje će u potpunosti transformisati vaš izgled.







No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly