Tramps & Glams

Tramps&Glams ste u par navrata mogli da vidite na našoj fejsbuk stranici, a sada imate prilike da bliže zavirite u njihov čarobni svet koji je urađen sa mnogo pažnje. 
Veliki broj autora se bavi izradom nakita od polimerske gline ali je veoma malom broju uspelo da sa ovakvom preciznošću izcrta detalje, zato slobodno možemo reći da Tramps&Glams može poslužiti kao uzor mnogima koji žele da svoju umetnost predstave kroz ovu vrstu gline. Druga velika prednost ovog nakita jeste što je inspirisan umetnošću - muzikom, filmom, književnošću, a poslednja u nizu jeste slovenska mitologija. Iako neki komadi imaju svoju dozu apstraktnog uvek ćete kroz boje i oblike moći da dobijete jasnu asocijaciju motiva koji je inspirisao stvaranje. Uvek postoji poruka, kroz par motiva, par nota, par reči ili kroz kombinaciju boja. 
Tramps&Glams ekipa je sačinjena iz muško - ženskog dvojca u kome je Miloš Samardžić kreativac koji stvara ova mala umetnička dela, dok je Milena Babić orjentisane na poslove vezane za marketing i promociju nakita. 
Osim pomenute polimerske gline korišćene su epoksidna smola i žica, ali i delovi starih satova i drugih pronađenih predmeta. Sve nas opet vraća na to da je umetniku dovoljno malo da stvori jedan svet, a Miloš očigledno polako stvara jedan filmski oživljavajući scene i likove iz filma i književnosti. 
Da zaključimo Tramps&Glams nakit je originalna umetnost koju ćete nositi svakodnevno i lako pokazati svoj stav i ljubav prema filmografiji i uopšte pravim umetničkim vrednostima. Ujedinjuje modernu umetnost sa motivima iz prošlih vremena i sve to u minijaturi koja je jaka, precizna i upečatljiva. Upoznajte radove koji će vam oduzeti dah i naterati vas da ih tumačite. Uz malo mašte sami ćete skrojiti priču koja ih pokreće. 

Predstavljamo vam - TRAMPS&GLAMS
You Might Also Like

1 comments

  1. Prelepo i jako kreativno!
    Jana Alioški

    ReplyDelete