Mar 10, 2013

Big&Small - Katarina Gaj

Kreativnost nije ni talenat, ni trenutak u životu, to je vaša suština i  ono što čini da svaki dan bude ispunjen nečim novim, maštovitim i jedinstvenim.
Za Katarinu Gaj čule smo odavno, pre svega kroz njene fotografije. Svaka od njih uvućuće vas u svoj svet i uz malo mašte moćićete dugo da tumačite ono na njima i rzvijate ono pre i posle. Iako volimo fotografiju, govoriti o njoj bilo bi pomalo bezobrazno s naše strane pre svega zbog stava da umetnost treba doživeti a ne analizirati. Zato vam samo toplo preporučujemo da potražite Katarinin rad. 
Drugi vid izražavanja jeste stvaranje odevnih predmeta. Ne, ne bismo to nazvale dizajniranjem već jednostavno veštim rukama. I zapravo tu se nekako Katarina i približila nakitu. Naravno, slučajno. Stvaranjem za drage ljude, otkrila je da je zapravo, uz dobru ideju veoma lako stvoriti jedinstven nakit. 
Ukoliko u materijale za svoj rad uvrstite čipku i bisere, očekujte da će krajnji proizvod biti ženstven i romantičan. Ako čitavu priču bazirate na roze, zelenoj ili beloj boji osim što ćete pojačati prethodne motive, tome ćete dodati i neku detinju energiju i stvoriti pravu prolećnu celinu. Da, pomalo konfuzno rečeno, ali verujte kada pogledate ove male kreacije biće vam jasno.Ne bismo pogrešile da smo svemu prethodnom dodale i činjenicu da se na trenutke ponegde i vidi Katarinina ljubav prema mačkama. Ali, onda bismo zaista upatljale priču u koju je, ipak, najjednostavnije da se zaljubite same. I zato...

Predstavljamo vam - KATARINU GAJ


















4 comments:

Follow Us @get_sparkly