Mala fascinantna sova

Ove sezone sove su neverovatno aktuelne. Nakit inspirisan noćnim grabljivicama dožveo je zanimljive, kreativne varijacije, pa ih možemo videti na ogrlicama, broševima, minđušama, narukvicama ili jednostavno gde god nađeš zgodno mesto tu sovu prikači.
U različitim kulturama sova ima različito značenje. Dok je u nekim kulturama sova povezana sa nesrećom i smrću, u drugim kulturama se povezuje sa mudrošću i uspehom. Neki je čak smatraju i božjom ljubimicom. Mi? Mi smatramo da je sova originalan način da pokažete svetu koliko je malo pameti ostalo u njemu. Mudrost se izgubila negde unutar tehnološke igrarije gde jednostavnost i pogrešne informacije počinju da čine okosnicu razmišljanja. Nakitom pokažite da ipak vidite i naličje medalje i da razmišljate dublje. 
Ili možda želite da izbegnete svu filozofiju i kažete da su sove jednostavno simpatične? Jesu! Male, slatke, širom otvorenih očiju, a ipak izgubljene u ovom univerzumu prostih misli i još prostijih reči. Pronađi svoju sovu... 


You Might Also Like

6 comments

 1. Ne volim ove ogrlice i naušnice s ovim većim sovama što se kupe na ebayu za $0.99 :D a zadnji prsten je sladak :)

  New post on SEARCH IN FASHION - Top 5 weekly picks: Friendship bracelets (build your arm party!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sam koncept je simpatičan, mada je i nama bilo čudno otkud baš sovice... :)

   Delete
 2. obozavam sovice tako da mi je sve fenomenalno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kao što rekosmo male, slatke, simpatične... :)

   Delete
 3. ja ih kolekcioniram, josh mnooog pre nego shto su postale masovni trend :) tada ih je bilo teshko nabavljati :) Obozavam ih!

  ReplyDelete
 4. Kako mogu da narucim ove mindjuse i ogrlicu? Hvala unapred! :))))

  ReplyDelete