Aug 24, 2017

OTKRIĆE NEDELJE: ESEL DESIGN

Kada na red dođu ručnorađeni broševi iznova se oduševimo neverovatnom kreativnošću, originalnošću i posvećenošću onih koji ih izrađuju. Specifičan sam po sebi ovaj nakit za mnoge može ostati simpatičan trag prošlosti zarobljen u krugu već viđenih motiva, a može i... Broševi sa potpisom ESEL Design donose potpuno novu energiju, simpatične motive i idu u korak sa sadašnjim trenutkom i kao takvi čine da ih volite već na prvi pogled. 


Po čemu se ovi broševi razlikuju od drugih broševa? Na ovo pitanje možemo odgovoriti pitanjem 'A po čemu ne?'. Najpre ćete, baš kao i mi zapaziti neodoljive motive koje su Sara i Lazar odabrali za svoj nakit. Od ananasa, krofnica, sladoleda do Nikole Tesle i Fride Kalo. I to je tek prvi od razloga zašto treba dobro pratiti sve naredne korake ovog eco friendly brenda. Da, Esel nakit je izrađen od drveta kome je, kako naglašava kreativni dvojac, potrebno jedna do tri godine za razgradnju, dok je plastici ili aluminijumu od koga se često izađuje nakit potrebno i više stotina godina. OK, Esel Design, slušamo vas veoma pažljivo! Sledeće, njihov nakit, a posebno broševi su prave male ilustracije oslikane akrilnim bojama na drvetu koje se laserski seče. A budimo realni, ko ne voli ilustracije? I da, da ponovimo, naglasimo i podvučemo ovaj nakit, kao i ovi broševi su izrađeni od drveta. Drvo kao materijal u izradi nakita nam uvek, iznova izmami uzdah oduševljenja, valjda zato što se radionice ne upuštaju tako često u rad sa njim, a ono, očigledno krije tako mnogo divnih, kreativnih mogućnosti.

Pored broševa Esel dizajn u svojoj ponudi ima i ogrlice i minđuše inspirisane geometrijskim oblicima, nešto svedenijih boja i forme, ali podjednako dinamičnih da isprate ritam razigranih broševa. 

Pratite ESEL Design na društvenim mrežama: 
Fejsbuk: ESEL DESIGN
Instagram: ESEL DESIGN

Cene (okvirno): 
Minđuše: 350-500 din
Broševi: 500 - 700 din
Ogrlice: 700 - 1000 din

Prodajna mesta: 

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly