Dec 28, 2012

Na T(r)I sa Marianom Di Vaiom

Šarmantni Italijan Mariano Di Vaio već neko vreme gospodari svetskom blogerskom scenom zahvaljujući svom prepoznatljivom (ne)tipičnom italijanskom stilu. Već na prvi pogled ova urbana modna ikona sa dahom Italije dokazuje da je savršen sagovornik kada je u pitanju muški nakit. Zavodljivi italijanski šarm i dah modernog Londona svakodnevno se ujedinjuju kroz stil ovog simpatičnog mladića. Svestran i multitalentovan bloger, maneken i radio voditelj u tri kratka odgovora podelio je sa nama svoje viđenje nakita. 

Posetite MDVSTYLE.COM a do tada...


Tri...Dva...Jedan... Mariano Di Vaio!


Nakit za muškarce?



"Mislim da je nakit veoma bitan za muškarce. Barem za mene nakit je detalj koji može da promeni izgled. Dobar sat, lepa narukvica i 'cool' prsten mogu dati 'ono nešto' što će izgled učiniti više elegantnim ili više sportskim."



Omiljeni nakit?



"Definitivno sat! Stvarno volim 'vintage' satove ali i jednostavan i moderan dizajn ''Boume Merciera" ili "Hoblota" iako su oni veoma skupi. Prstenje je takođe veoma bitno za mene, ali ga ipak ne nosim stalno."



Uvek nakit?


"Skoro svakog dana! Mislim da nikada ne izlazim iz kuće ili ne idem na kasting bez sata ili barem dve narukvice. Mislim da je veoma dobro da čovek bude prepoznatljiv po nekom lepom i prefinjenom nakitu!"









Follow Us @get_sparkly