Jan 23, 2018

KAKO ME JE BURRA ODUVALA OVE ZIME

Kada od osobe u čiji sud imate veliko poverenje čujete da je BURRA naš brend koji je istovremeno relativno pristupačne cene i visokog kvaliteta, ne čeka vam se dugo da i vi sami to proverite. Srećom. organizatorke Naissus blogger fair-a bile su izgleda na istoj talasnoj dužini sa nama, te je Burina
kozmetika sa zadovoljstvom dočekana. U prvom tekstu fokus je na nezi i regeneraciji lica, a uskoro sledi i osvrt na ostale njihove proizvode.



BURRA active age defense day cream

Ova dnevna krema kreirana je, kao što joj ime kaže, usporavanju starenja kože. Meni je kao nekom ko se akutno bliži 30-tom rođendanu ovakav vid nege kože već potreban, bar preventivno. Posebno je namenjena osetljivoj koži i dolazi u lepoj staklenoj teglici luksuznog dizajna. Količina je standardna (50 ml), a miris fenomenalan. Mogu da ga opišem kao blag osvežavajući miris koji asocira na neko lekovito bilje. On prati skoro sve njihove proizvode koje sam probala. Ovu kremu koristila sam svakog jutra u proteklih mesec i po dana, tako da svoj sud iznosim sa sigurnošću. Tekstura je u formi gela, pa nije preteška za lice, što je meni važno - svi koji imaju masnu kožu poput mene razumeće zašto. Lako se razmazuje i koža je lepo upija, baš zbog te lagane teksture.




Noćna verzija Burine kreme protiv starenja izgleda vrlo slično dnevnoj. Razlika je, naravno, u teksturi, pa se može reći da je ovaj proizvod malo masniji. To je razumljivo ako imamo u vidu da je stvorena kako bi tokom noći umirila, hranila i regenerisala kožu. Ja sam je upotrebljavala svake večeri u proteklih mesec i po dana, pred spavanje i nakon što očistim kožu lica.  Mislim da je radila upravo to što je proizvođač naveo na kutiji - pomagala mojoj koži da se odmori tokom sna.

Šta sam zaključila nakon tog perioda kombinovanja ove dve kreme? Koža mi definitivno izgleda svežije, nežnije i odmornije. Mogu čak da dodam da deluje i nekako svetlije i podmlađenije. Dakle, ispunjeno ono što se obećava. Jedva čekam da vidim kakvi će rezultati biti nakon što potrošim oba proizvoda u potpunosti.




Deo ove Burine kolekcije je i serum za predeo oko očiju. Na njegovoj plastičnoj tubici u koju staje 20 ml proizvoda stoji da uklanja tamne krugove oko očiju, nadutost, fine linije i bore. Ono u čemu je kod mene bio najbolji jeste upravo borba protiv otečenih kapaka i kesica ispod očiju. Oni su bili tu svaki put kad mi iole zafali sna i baš su mi smetali. Serum upotrebljavam svakog jutra nakon umivanja ledeno hladnom vodom i mislim da je ta kombinacija dobitna. Malom količinom seruma masiram to područje dok ga koža potpuno ne upije.




Više od polovine ove micelarne vode u transparentnoj boci  je već nestalo. Mogu da kažem da se vrlo lepo pokazala u mojoj večernoj rutini, tačnije u čišćenju lica bez šminke ili sa malo nje. S obzirom da već duže vreme ne koristim jaču šminku ne mogu da tvrdim da je podjednako dobra i u tom izazovu. Ono što mogu da kažem jeste da gotovo nema miris i da mi se sviđa dizajn boce koja izgleda kao da je staklena.



Ono što BURRA nudi jesu i BB tonirane kreme za zaštitnim faktorom. Koliko sam mogla da primetim dobre su pokrivne moći i vrlo lagane. Imam ih u planu za leto 2018. jer u tom periodu gotovo isključivo koristim ovu vrstu krema.

Posle detaljnog upoznavanja sa ova četiri proizvoda mogu da kažem da sam oduševljena Burinom kolekcijom. Ovaj sjajan brend ima moje pohvale i komplimente, a bogami i moju pažnju - pratiću njihov rad nadalje!

Da li je i vas Burra "oduvala" kao što je mene ili ste ostali imuni?

2 comments:

  1. Baš si me nasmijala naslovom posta :)
    Ovaj brend nije dostupan u Hrvatskoj, tako da nisam ništa probala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će uskoro biti, jer je stvarno vredan svaku paru. :)
      Pozdrav iz Srbije!

      Delete

Follow Us @get_sparkly