Mar 12, 2017

PRVI INFINITY JEWELRY BOX - OTPAKIVANJE

Ideju o pokretanju Infinity jewelry boxa dočekale smo sa entuzijazmom i nestrpljivo iščekivale prvu kutiju ovog tipa u Srbiji. Iako je tekst sa našim utiscima o njenom sadržaju zakasnio zbog nekih životnih promena, to ne znači da nemamo mnogo pohvala i sve preporuke za prvi u nizu Infinity jewelry boxeva.


Najpre, moramo da naglasimo da nam je koncept iznenađenja jako simpatičan. Zato smo i ovu kutiju sa nakitom otvarale sa znatiželjom deteta koje polako otkriva poklon od neke drage osobe. U pitanju je pakovanje koje je. iako skromno, stvarano sa puno ljubavi i truda, što uostalom ide uz početke svih velikih stvari, zar ne? Čim bacite pogled na unutrašnjost kutije jasno je da su komadi nakita u njoj daleko vredniji od cene koju ste platili. 
Favorit u ovom boxu je svojevrsni set od dva para kvadratnih staklenih minđuša (crnih i zelenih) i istog takvog crno-belog prstena čija se veličina može podesiti. Iza njih stoji Minđušara radionica kojoj dugujemo "hvala" na izuzetno nosivom i zanimljivom geometrijskom dizajnu.


Infinity zna šta se nosi ovih dana, te se u kutiji našao i jednostavan plišani N&N nakit plavi čoker. Naravno, sa simbolom beskraja. Mi smo ga odmah iskombinovale sa drugom ogrlicom iz boxa - Infinity jewelry box lančićem sa plavim medaljonom. Možemo vam reći da se ovo instant uslojavanje ispostavilo kao odličan potez.


Deo ove kutije iznenađenja bile su i dve narukvice - jedna siva i jednostavnija iz Holy owl radionice, za svaku moguću priliku, i jedan beli za nijansu elegantniji Nakit Damica komad. Uvek navijamo za narukvice koje ne opterećuju zglobove a ova dva komada su upravo takva.


Ne bi svi aksesoari bili obuhvaćeni da je izostao broš. Zato se u kutiji obreo jedan sladak, sa čuvenim citatom Koko Šanel: "I dont do fashion, I am fashion.". Kako bi cela kutija bila začinjena na pravi način, tu se našla i motivaciona poruka na parčetu papira. Bitno je nikada se ne uplašiti da sijamo malo jače, zar ne?


Ponosne smo što je u prvom Infinity jewelry boxu i deo našeg teksta o istoriji čokera. Nadamo se da je svima koji obožavaju ovu vrstu ogrlica bar malo približio njenu burnu prošlost.

Kranji zaključak je da je ovo priča od koje još mnogo toga očekujemo. U njoj je iznenađenje spojeno sa nekoliko komada nakita različitih stilova i boja kako bi svačiji ukus bio bar delimično zadovoljen. Lepo je i to što ćete uvek uz nakit koji dobijate o njemu saznati nešto zanimljivo i/ili korisno. Na kraju krajeva, tu je i činjenica da je ovakav boz vrlo isplativ u ekonomskom smislu, te je tako prvi vredeo čak duplo više od sume koja je plaćena za njega. Kao što vidite, više je razloga da sebi bar jednom priuštite ovaj interesantan koncept koji nikako ne sme da bude vezan samo za kozmetiku. 



2 comments:

  1. Thease desings are awesome and necklesses is very buetifull

    ReplyDelete


  2. Thanks for sharing, this is a fantastic post.Really thank you! Awesome.
    Jewelry Editing Services

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly