Oct 18, 2016

ZAFUL: 3 TRENDI MODNA DODATKA ZA MANJE OD 1200 DINARA

Zaful sajt je jedan od novijih kineskih sajtova zahvaljujuci kome su najnoviji trendovi kupcima gotovo odmah dostupni po veoma pristupacnim cenama. Pored moderne garderobe veliki je i izbor aktuelnog nakita i aksesoara uopste, pa moze biti veoma tesko odluciti se za svega nekoliko komada. Ipak, ukoliko sebi postavite budzet od 1200 dinara, koliko kod nas cesto kosta recimo jedna stejtment ogrlica, mozete sebi priustiti tri trenutno veoma popularna modna dodatka.


Zlatni choker


Ovaj model ogrlice se vec (pre)dugo nalazi na nasoj listi zelja, medjutim pronaci ga u ovoj formi gotovo da je bila nemoguca misija. Cvrst, stabilan, metalni okovratnik u boji zlata moze delovati kao hrabar komad nakita ali je upravo zbog toga jako efektan. Kod ovog chokera problem moze biti velicina. Naime, obim sa standardnim kopcanjem iznosi 37cm, odnosno 40cm sa maksimalnim prosirenjem, pa ce oni sa tanjim vratom morati da se dovijaju. Metal od koga je uradjen choker je istovremeno prilagodljiv ali i cvrst tako da cete moci da ga savijete i prilagodite vratu, ukoliko je zaista neophodno, a da ga potom lako i pazljivo vratite u osnovni oblik. Boja je uzivo kombinacija boje starog i ruzicastog zlata, sto je za nas bilo jako prijatno iznenadjenje. Apsolutno nema metalnog ili bilo kog drugog mirisa. Kopcanje se sastoji iz dva stopera i tri rupice sa zazorima pa ogrlica moze biti prilagodjena na 37, 38.5 i 40cm u obimu. Cena iznosi 4.55$ (oko 500 dinara) i mozete je poruciti OVDE.

Naocare


Ovaj model naocara niste mogli da ne primetite tokom protekle sezone a zahvaljuci kombinaciji crne i leopard printa na okviru i tople, boje meda na staklima predstavlja gotovo idealan jesenji dodatak. Gotovo svaka devojka koji ih poseduje opisuje ih kao savrsene naocare za 'no make up dane'. U pravu su. Trendi, oversized model naocara je dobro imati u kolekciji, za skrivanje od pogleda i trenutnu notu ekstavagancije. Naocare su kvalitetno uradjene, cvrste su i stoje jako stabilno, bez spadanja ili zuljanja. Cena na Zaful sajtu? 3.76$ (oko 410 dinara) i mozete ih poruciti OVDE.

Lace up choker

Ako nekome treba verovati kada su u pitanju trendovi, pogotovo u vezi sa chokerima, onda je to Kim K. Jedan od vodecih trendova u modi je povratak korseta, pa ne cudi da je cuvena starleta ovaj trend primenila i na nakit. Sam koncept je veoma simpatican, romantican I nosi dah proslih vremena. Moze se nositi i kao klasican siri choker sa pertlanjem pozadi ali svoju car dobija tek kada pertlanje stavite napred. Zaful choker je posebno trendi jer je uradjen od popularnog somota koji na vratu izgleda jako lepo a pritom je veoma nezan i prijatan za nosenje. Duzina samog chokera je 30cm, plus pertlanje, tako da je prilagodljiv i manjem i vecem obimu vrata. Pre nego ga stavite pronadjite najlaksi sistem po kome cete ga pertlati, jer cete to morati da ucinite kada ga stavite uz vrat. Prethodno pertlanje i navlacenje preko glave gotovo da ne dolazi u obzir. Ovaj choker je efektan i potencijalno (nas) omiljeni modni dodatak ove jeseni. Mozete ga pronaci OVDE po cemu od 2,47$ (oko 270 dinara).
Mi smo sve porucile 28.9. a paket je na datu adresu (Vranje) stigao 4.10. uz Delivery Express opciju i mogucnost potpuno transparentnog pracenja paketa na putu od Kine do Srbije. Ukoliko najaktuelnije modele sa sajta zelite da vidite na blogerkama i obicnim devojkama posetite Zaful INSTAGRAM profil, gde je sve postavljeno jako pregledno i sa direktnim linkom do zeljenog komada, pa imate prostora da bolje sagledate ponudu i odlicite se za kupovinu. Uzmite u obzir i da je isporuka za porudzbine iznad 30$ besplatna ili Delivery Express varijantu koja je zaista brza i efikasna. Potpuno korektan sajt sa zaista kvalitetnim modnim dodacima, u korak sa najnovijim trendovima, po cenama koje dovode u iskusenje.

4 comments:

Follow Us @get_sparkly